خلاصه این که به نظر من، نیروهای مدافع زحمتشکان و محرومان بیش از همه باید به صفوف مستقل خودشان بیندیشند و گَله وار دنبال هیچ جریان دیگری راه نیفتند. حتی دموکراسی نیز فقط از این طریق می تواند شکل بگیرد و پایدار بماند. فراموش نکنیم که دموکراسی در همه جا با جنبش پائینیها شکل گرفته و عمق یافتهاست. طبیعی است که تشکلهای مستقل پائینیها در مقاطعی میتوانند و باید با سایر مخالفان دیکتاتوری همسوییهائی داشتهباشند، اما تحت هیچ شرایطی نباید منافع و سرنوشت خاص خودشان را فراموش بکنند.
رکود چشمگیر صنایع ایران در پی اِعمال محدودیت برق
رشد اقتصادی ۸ درصدی نیازمند پنج هزار میلیارد میلیارد تومان است
جایگاه استانها در نقشهی فلاکت اقتصادی ۱۴۰۳
معاون وزیر کار و رفاه: ۱۶ میلیون نفر زیر «خط فقر» در کشور
رکود چشمگیر صنایع ایران در پی اِعمال محدودیت برق
وضعیت نگران کننده درمان در ایران / ۸۰ درصد ظرفیت رشتههای پزشکی اطفال و بیهوشی خالی است/ تعداد تختهای بیمارستانی در ایران نصف کشورهای اطراف
ما در شورای هماهنگی باور عمیق داریم مسیر تغییر و تحول بنیادین که تامین کننده حقوق اکثریت جامعه است در گرو تشکلیابی مستقل میباشد. امیدواریم پرستاران عزیز با اتحاد و حرکت جمعی بتوانند به مطالبات خود دست پیدا کرده و با ایجاد و گسترش تشکلهای مستقل، بیش از گذشته در مسیر خود پویا بمانند.
اکنون دو گروه از مردان تهران و زاهدان و نیز مکی به رهبری حافظ اسمعیل ملازهی داماد و نماینده مولوی عبدالحمید به نحوی در کشمکش و رقابت اند که به منابع شغلی و طبعا مادی و ارتباطی بیشتری دست پیدا کنند. اما واقعیت این است که منطقه همچنان امنیتی تلقی شده و فیلتر دستگاه امنیتی تعیین خواهد کرد که چه کسانی و کجا به موقعیت های کم اهمیت دست بیابند و در همان حال این دستگاه مخوف از شکافی که بین آنها در حال رشد بوده بهره برداری کند، بدون آنکه پایه سرطوایف را که در دور و بر خود بسیج مسلح دارند قربانی نماید.