افق جنبش کارگری برنامه از تلویزیون حزب کمونیست ایران
گفتگوی کانی کرم پور با جمشید مهر ۱۴۰۲/۰۵/۱۳


سخنرانی محمد رضا شالگونی- ۲۴ جولای ۲۰۲۳- موضوع: بحثی در مورد ضرورت سوسیالیسم دمکراتیک

کانون دوستداران فرهنگ ایران- واشنگتن دی سی

آیدا رستمی پزشک عمومی به صورت ناشناس در محلهٔ اکباتان تهران به معترضین که در اعتراضات مجروح شده بودند، در خانه‌های‌شان کمک‌های پزشکی می‌کرد. او در ۲۱ آذر ۱۴۰۱ برای تهیه وسایل مورد نیازش، از خانه یکی از مجروحین خارج و سوار خودروی شخصی خود شد تا به یکی از داروخانه‌های شبانه‌روزی برود، پس از آن، از او خبری نشد. فردای آن روز، کلانتری اکباتان با خانواده او تماس می‌گیرد و اعلام می‌کند که برای تحویل جسد او مراجعه کنند.در کلانتری به خانواده او گفته شده بود علت مرگ تصادف است. وقتی خانواده آیدا رستمی با اصرار درخواست کردند پیکر او را ببینند، مشخص شد شباهتی به بدنی تصادف کرده ندارد. دست‌هایش شکسته، نیمه راست صورتش له شده، بینی او خرد شده و چشم چپش به صورت کامل تخلیه شده‌ بود. روی سایر اعضای بدن نیز به صورت واضح جای چند کبودی به چشم می‌خورد. پس از انتشار خبر ربوده و کشته شدن آیدا رستمی، دستگاه‌های امنیتی سناریوی خود را از «تصادف» به «پرت شدن از پل عابر پیاده» تغییر دادند.

اخبار روز

علت‌العلل بحران فعلی ایران قدرت سیاسی غیرمنتخب است که در نتیجه‌ی آن، واگرایی زیادی بین خواست مردم و میل و سلیقه اقلیت حاکم غیرانتخابی پدید آمده است. در حوزه‌ی فرهنگی ناهم‌نوایی شدیدی بین ارزش‌ها و نگرش‌های اقلیت حاکم و مردم مشاهده می‌شود. اقلیت حاکم می‌خواهد سبک زندگی مردم را تعریف و بر آنها تحمیل کند و حاصل این تحمیل، تحقیرشدگی مردم است. از سوی دیگر، اقلیت حاکم و منتصبان و نزدیکان آنها، مشارکت سیاسی را ملک طلق خودشان می‌دانند. انواع تبعیض‌های مذهبی و دینی و جنسیتی و قومیتی و جناحی، افتراق‌های پررنگی بین جمعیت ایران ترسیم کرده و تنها به اقلیتی امکان مشارکت سیاسی را بخشیده است. در سیاست خارجی نیز، جهت‌گیری خاص اقلیت غیرانتخابی حاکم، ایران را به انزوای سیاسی و تقابل با قدرت‌های جهانی کشانده است.


خجسته باد هشت مارس، روز جهانی زن برافراشته تر باد پرچم پیوند مبارزه برای برابری های جنسیتی و مبارزه طبقاتی پیشگامی زنان در انقلاب «زن، زندگی، آزادی» گرامی باد!


این منم، من زنم، بنیاد تو، من بر کنم!

منبع -اخبار روز